IDDS klubben

Vi er en landsdækkende klub etableret i 1983, bestående af ca. 140 medlemmer med biler, der dækker hele spektret fra de restaureringsmodne til de velholdte og de gennemrestaurerede concour eksemplarer. Fælles for os alle er, at vi ønsker at bevare vores vogne så længe og så godt som muligt.

Hvorfor medlemsskab
Få adgang til viden og erfaringer og andre medlemmer. Medlemsskab er også nødvendig hvis du skal have din veteran forsikret. Du får samtidig vores medlemsblad, Attraction, 4 gange om året. Bladet produceres sammen med vores venskabsklubber, Traction Avant Danmark og Dansk Citroën Klub. Her kan du  læse tekniske artikler om ombygninger, restaureringer og almindelig vedligeholdelse, rejseberetninger og historiske artikler, samt køb/salg-annoncer fra medlem til medlem. Der bliver løbende afholdt medlemsarrangementer så som værkstedsmøder, teknikdage, film/lysbilledaftener, motorlæreundervisning, udflugter, træf m.v og klubben har et klubbibliotek med tidsskrifter og bøger og værktøj til udlån.

Vores målsætning
Hjælpe medlemmerne med indbyrdes kontakt, hjælpe med reservedele, restaureringsråd, vejledning ved køb/salg, almen hygge m.m. Vi ønsker at udarbejde en vognliste, dels for at kunne kortlægge, hvor mange D-modeller, der er tilbage i landet, og dels for at hjælpe medlemmerne med en oversigt over biler i klubben med årgang, type, stand. En anden vigtig målsætning er at vise vores biler frem og pleje vores samarbejde med udenlandske klubber.

Sådan bliver DU medlem
Er du ejer af eller på vej til at blive det af en Citroën ID eller DS model er det en god ide at henvende dig til een i bestyrelsen, hvorefter du vil få tilsendt en velkomstpakke og adgangsmulighed til vores hjemmeside.  Er du stadig i tvivl om, hvorvidt klubben er noget for dig, så ring, skriv eller e-mail til een i bestyrelsen.

KONTAKT BESTYRELSEN