VÆRKSTEDSWEEKEND, DALGÅRDEN, 8444 Balle

VÆRKSTEDSWEEKEND DEN 12-14.OKTOBER PÅ DALGÅRDEN
Med svejse- og karrosseri-tin kursus v/Peder G. Vestergaard.
Der afholdes værkstedsdag/weekend hos Heidi og Dan på Dalgården Nyballevej 9, 8444 Balle. (Bemærk svejsekurset er for alle. Også kvinderne, som ikke troede at de kunne have en svejsehjelm på)
Kurset er gratis for HY-medlemmer – for øvrige koster det kr. 125,-.
Lørdag ca. 7.30-9.00 starter vi med morgenbrød, som klubben er vært for. Derefter vil Peter lave et teoretisk oplæg for dagens praktiske øvelser. Medbring svejsehjelm, handsker og praktisk tøj. HUSK! Tilmelding senest d. 5. oktober da der er begrænset antal svejsere til rådighed. Tag gerne stilling til om du vil svejse eller tinspartle.
Til middag har Alfred lovet at grille pølser. Om aftenen er der mulighed for endnu en ”Alfred menu” pris pr. person kr. 100,- , tilmelding senest d. 5. oktober af hensyn til indkøb.
For ikke olie-nørder M/K vil der være mulighed for gåture - er der nogle, der har gode ideer til aktiviteter – så kom frit frem.
Alle er velkommen til at ankomme om fredagen og blive til søndag, hvis bare man selv medbringer campingvogn/lign. Det vil være ønskeligt, hvis man vil melde sin deltagelse på mail og evt. ønsker/emner, som du/i ønsker at få set på. dantronik@dantronik.dk eller til Dan Lerche på tlf. 40317383.

Date: 
Fredag, Oktober 12, 2018 - 17:30